+86-21-58386256

Natural Buff 03 RONASUTRA – imuslim

RONASUTRA NATURAL BUFF 03 Harga : RM 48.00 03 - Natural Buff ~ Untuk Kulit Sederhana Kekuningan Ciri-ciri Bedak Ronasutra: * Tekstur serbuk yang padat, tebal dan creamy tetapi halus yang menghasilkan kemasan/ solekan yang nampak semulajadi dan tidak bertepung/ bertepek atau melebam. * Hanya perlu gunakan sedikit sahaja untuk menyembunyikan cela, parut serta kedut…

Bedak Mineral Ronasutra 2 in 1 - KedaiMysa

Bedak mineral Ronasutra ini berasaskan mineral yang tidak memudaratkan kulit walaupun dipakai ketika tidur. Variasi warna bedak ini dicipta khusus untuk kulit Asia dan sesuai untuk semua jenis kulit dan semua lapisan umur. Boleh juga berfungsi sebagai foundation dan pelindung matahari. Ianya tahan sehingga 16 jam. Bedak ini tiada tarikh luput dan boleh disimpan tanpa rosak.

BEDAK ARAB VS RONASUTRA | SIMPLE & SWEET

Apr 18, 2013· next is in term of the finishing effect..i can't lie to you but i like ronasutra more because it can give me this smooth and natural look for the finishing.. thats why i'll be choosing ronasutra if im about to attend an event but for my daily use, i'll just go for bedak arab. both of them are good. its just that they differ with a very very ...

Kedai Online Cputeri: BEDAK RONASUTRA

BEDAK RONASUTRA. BEDAK RONASUTRA. RM48.00. RM40.00. (Pos Laju RM6 sm / RM9 ss) Diperbuat dari tanah galian asli & bahan mineral terpilih untuk melindungi, merawat dan merapi wajah anda. Berfungsi sebagai pelindung matahari, foundation serta bedak solekan. Bebas talkum, bahan sintetik, minyak, pengawet & pewangi.

Bedak Ronasutra Plus Skin Theraphy Oil - LIN AZLINA

Saya dah start pakai bedak ronasutra tu. Besla...mmmg nmpk flawless tau. Saya beli dengan harga RM43 di kedai kat Kuantan Parade. Dia letak harga RM48 kasi less RM45. Saya katalah kat online boleh beli dengan harga RM43 pastu dia pun bagila harga RM43. Beli Natural Buff.

Outlet Terbaik untuk Produk Kesihatan Dengan Harga ...

Harga Promosi RM 40. Bedak Ronasutra dihasilkan daripada mineral semulajadi tanpa bahan preservative dan wangian yg boleh merosakkan kulit. Ia juga mengandungi uv protection bagi melindungi daripada sinaran matahari. Di samping itu ia mengandungi foundation dan tidak perlu lagi memakai foundation sebelum memakai bedak ini.

Jual Bedak Tabur Venus Murah & Lengkap - Harga July 2021

Beli Bedak Tabur Venus terlengkap harga murah July 2021 di Tokopedia! ∙ Promo Pengguna Baru ∙ Kurir Instan ∙ Bebas Ongkir ∙ Cicilan 0%.

BEDAK RONASUTRA - Blogger

Sep 27, 2009· HARGA PASARAN : RM48.00 (S/M) PROMOSI: RM45.00. :: CARA PENGGUNAAN :: 1. Untuk kesan terbaik, sapukan sedikit pelembap dan biarkan ianya meresap ke dalam kulit. 2. Dengan menggunakan span, 'dab' atau tekan sedikit bedak pada seluruh muka dan ratakan dengan sapuan ke bawah. 3. Ulangi langkah (2) jika ingin lapisan bedak yang lebih tebal.

BEDAK RONASUTRA RM40 SAHAJA POS PERCUMA - Posts | Facebook

BEDAK RONASUTRA RM40 SAHAJA POS PERCUMA, Kedah, Yemen. 8,373 likes · 3 talking about this. Saya menjual produk ronasutra dari 2009 dan produk …

RONASUTRA BEAUTY CARE

HARGA: RM 44.00 (S/M) RM 46.00 (S/S) (Postage: RM6.00) Ciri-ciri Bedak Ronasutra: * Tekstur serbuk yang padat, tebal dan creamy tetapi halus yang menghasilkan kemasan/ solekan yang nampak semulajadi dan tidak bertepung/ bertepek atau melebam. * Hanya perlu gunakan sedikit sahaja untuk menyembunyikan cela, parut serta kedut halus. ...

~PRODUK KESIHATAN~: Bedak Ronasutra

Mar 02, 2012· Harga Pasaran rm48.00 Harga Ar-RashniRM41.00 Bedak Ronasutra dihasilkan daripada mineral semulajadi tanpa bahan preservative dan wangian y...

Bedak Ronasutra Mineral - Bagus Ke? - Mia Liana

dah lama tak ada bedak compact.hehe.skrg suka bb cream je.dulu2 ingat nak try bedak ronasutra ni sbb nmpk mcm best,tp xjd sebab bila pki bb cream mcm dah tak perlu bedak je.kalau tgk iklan kat paper2 nmpk mcm best bedak ronasutra ni,nnt kak mia …

Jual Bedak Marck Murah & Lengkap - Harga July 2021

Harga: Bedak TABUR marcks marck mark powder putih rose cream invisible natura: Rp15.389: Harga: Bedak Marck 40 gram Rose: Rp12.000: Harga: Bedak Marcks Marck Putih: Rp12.500: Harga: marck bedak tabur 40gr clasic: Rp14.000: Harga: Marcks Bedak wajah PADAT beauty powder marck marks natural cream rose: Rp16.389: Harga: bedak Tabur sachet refill Marcks Marck mark pink cream putih …

Ronasutra mineral powder & compact serendah RM40 ...

Apr 19, 2018· 5. Bedak ronasutra tahan lama bila kita apply kat muka. Ianya tahan selama 16 jam. 6. Melindungi kulit dari sinar UV kerana bedak ini mengandungi SPF 35. 7. Merapi & menyerikan wajah dengan hanya satu sapuan. Tidak perlu guna foundation berasingan. Serbuk halus & lembut, tidak kelihatan bertepung. 8.

BEDAK RONASUTRA Harga Offer Ronasutra + POS LAJU SEM ...

Jul 11, 2011· Bedak solekan lengkap yang diperbuat dari bahan galian dan mineral. Ia bebas dari sebarang talkum, pewangi, pengawet, bahan kimia, ekstrak haiwan atau tumbuhan dan juga minyak. Ia berfungsi sebagai 'foundation', bedak dan pelindung matahari.